Priemyselná údržba a opravy

Proaktívne produkty a postupy, ktoré znížia vaše údržbové náklady

Ak sa pohyblivé súčasti nehýbu, zväčša to vedie k nákladným odstávkam a drahým výmenám dielov a strojov. 

Proces preventívnej údržby LOCTITE® sa opiera o riešenia od svetovej jednotky medzi výrobcami lepidiel. Predstavuje účinný spôsob, ako sa vyhnúť zlyhaniu zariadení a predĺžiť životnosť technologického vybavenia.

Riešenia spoločnosti Henkel v oblasti optimalizácie údržby

Prečo s nami spolupracovať?

Vďaka partnerskej spolupráci so spoločnosťou Henkel v oblasti údržby a opráv môžete znížiť počet mnohých opakovaných a nákladných zlyhaní zariadení alebo ich úplne odbúrať prostredníctvom jednoduchých aplikácií a využitia lepidiel a tesnení z dielne svetového lídra v tomto odvetví.

Naším cieľom je spolupracovať s vami na dosiahnutí spoľahlivosti údržby v rámci neustálej snahy o zlepšenie. Čo prinášame do spoločného tímu?

  • Poznatky – školenie od najzručnejšieho a technicky najspôsobilejšieho tímu pracovníkov v oblasti lepidiel a tesnení na svete. Nikto nevie o lepidlách a tesneniach viac ako tím LOCTITE®!
  • Odbornosť – využívame získané poznatky v oblasti lepidiel a tesnení s cieľom poskytovať priemyselnú podporu v spolupráci so zručnými remeselníkmi v celom spektre odvetví, pričom sa sústreďujeme na hlavné príčiny zlyhaní.
  • Skúsenosti – vyše 65 rokov priemyselných partnerstiev a poskytovania riešení na zlepšenie výrobných postupov naprieč odvetviami s cieľom zvýšiť spoľahlivosť, znížiť náklady a zvýšiť bezpečnosť.
  • Nástroje – najspoľahlivejšie a overené riešenia, ktoré prinášajú úsporu nákladov, pochádzajúce od pôvodného výrobcu a svetového lídra v tomto odvetví.

Vďaka kompletnému sortimentu lepidiel na údržbu, epoxidov na opravy, mazív, náterov a tesnení môže spoločnosť Henkel opraviť a zvýšiť spoľahlivosť takmer akejkoľvek súčiastky zariadenia.

 

Zdroje

 

Nejde len o produkty, ale aj o ľudí

Tím LOCTITE® má skúsenosti, poznatky a riešenia v oblasti optimalizácie údržby. Naši špecialisti v oblasti údržby a opráv začínajú auditom závodu a dokumentujú vplyv opakovaných problémov na náklady s cieľom zlepšiť efektivitu výrobných postupov. Naše vzdelávacie workshopy sú prispôsobené vašim konkrétnym potrebám a ich výsledkom je zvýšenie efektivity, väčšia úspora nákladov a kratší čas odstávok.

 

Školiace a aplikačné strediská Henkel pre údržbu a opravy

Prieskum úniku vzduchu LOCTITE®

Kontakt

Infolinka Loctite:
0800 777 222

Našli sme chyby, opravte ich nižšie.
Čoho sa týka vaša požiadavka
Toto pole je povinné
Toto pole je povinné
Toto pole je povinné
Toto pole je povinné
Toto pole je povinné
Toto pole je povinné
Toto pole je povinné
Toto pole je neplatné
Toto pole je povinné