Konštrukčné lepidlá LOCTITE® na univerzálne použitie vytvorené na základe technológie hybridných lepidiel predstavujú prelom v oblasti konštrukčných lepidiel. Ich zloženie zodpovedá zvyšujúcim sa montážnym nárokom na:

  • výkonné konštrukčné lepenie,
  • konštrukčné lepenie viacerých povrchov,
  • konštrukčné lepenie rozdielnych podkladových materiálov,
  • nízkorizikové konštrukčné lepidlá.

Neustále sa zvyšuje dopyt po skracovaní času a znižovaní nákladov na údržbu a po vysokovýkonných a odolných lepidlách na opravy. Univerzálne konštrukčné lepidlá LOCTITE® vytvorené na základe inovatívnej technológie hybridných lepidiel dokážu opravy urýchliť, zjednodušiť a zvýšiť ich trvanlivosť. Súčasne znižujú náklady, zvyšujú spoľahlivosť a mieru bezpečnosti a ochrany zdravia pracovníkov.

Lepidlo LOCTITE® HY 4070 na ultrarýchle opravy vďaka rýchlemu tvrdnutiu, pevnosti a univerzálnemu použitiu rieši takmer každý problém pri oprave a údržbe konštrukčných lepených spojov a je bezpečnejším lepidlom na opravy než tradičné konštrukčné lepidlá.

Spoľahlivé lepidlo LOCTITE® HY 4060 GY na univerzálne opravy je vďaka svojej účinnosti a odolnosti ideálnou náhradou tradičných 5-minútových dvojzložkových epoxidových lepidiel.

Aké pevné sú univerzálne konštrukčné lepidlá LOCTITE®?

Získajte viac informácií o univerzálnych konštrukčných lepidlách LOCTITE® pre neobmedzené opravy

Brožúra o produktoch LOCTITE® pre neobmedzené opravy

Kontakt

Infolinka Loctite:
0800 777 222

Našli sme chyby, opravte ich nižšie.
Čoho sa týka vaša požiadavka
Toto pole je povinné
Toto pole je povinné
Toto pole je povinné
Toto pole je povinné
Toto pole je povinné
Toto pole je povinné
Toto pole je povinné
Toto pole je neplatné
Toto pole je povinné